Ry-Green Week (2)

Bliv golfspiller på en uge for kun 200 kr!

I 2017-sæsonen havde Silkeborg Ry Golfklub stor succes med gennemførelsen af GreenWeek, hvor begyndere kunne blive golfspillere på en enkelt uge. Derfor har klubben besluttet at gentage GreenWeek-kampagnen i denne sæson i ferieugerne 27, 28 og 29 på Kildebjerg Ry-banen.

”I 2017 havde vi 118 personer igennem kurset i løbet af de tre uger i højsommeren, og næsten halvdelen af dem fortsatte som medlemmer i klubben. Vi satser på at få et lignende antal igennem kursusforløbet i år,” siger golfmanager i Ry, Anette Buun Syvertsen.

GreenWeek er et sjovt og intensivt golfkursus for begyndere, hvor man kan blive uddannet golfspiller på kun én uge for et gebyr på kun 200 kr. Efter et gennemført kursus modtager man et diplom som uddannet golfspiller. Har man så fået smag for golfspillet, kan man melde sig ind i Silkeborg Ry Golfklub, der tilbyder en række fleksible og attraktive kontingentformer.
GreenWeek består at følgende tilbud: Kursusgebyr for to træningsforløb med klubbens professionelle trænere, træningsdag på Kvickly Pay & Play-banen i Ry, teoriundervisning og undervisningsmateriale, afslutningsturnering på Kvickly Pay & Play-banen og lån af golfkøller til træningsforløb og afslutningsturneringen. Desuden tilbydes én supplerende runde på Kvickly Pay & Play-banen efter eget valg af tidspunkt (køller kan lejes i klubhuset).

Denne sæsons tilbud om GreenWeek gælder for alle over 14 år, der er bosiddende i Skanderborg, Silkeborg eller Aarhus kommuner – forudsat at man ikke allerede har taget golfkørekortet.

Yderligere info: Golfmanager Anette Buun Syvertsen. Mobil: 51 25 14 60