Golfbanen Kildebjerg Ry, turnering

Golfbanens klubhus indviet

108 medlemmer af onsdagsherrerne i Silkeborg Ry Golfklub markerede den uofficielle åbning af det nye klubhus på Kildebjerg Ry-banen med sæsonafslutningen for 2013.

Efterårsvejret viste sig fra den milde side med masser af sol og kun lidt vind, da Silkeborg Ry Golfklub i weekenden markerede den uofficielle åbning af det nye klubhus på Kildebjerg-banen et halvt år efter, at byudviklingsselskabet Kildebjerg Ry indgik en aftale med Silkeborg Ry Golfklub, der er ansvarlig for driften af det nye golfcenter i foreløbig fem år.

Den uofficielle åbning kommer kun en måned efter, at Kildebjerg Ry overtog klubhuset fra Proark ApS, der nu er helt ude af Kildebjerg-projektet. Efter onsdagsherrernes afslutningsmatch vil der gå én til to uger, før alle installationer med internet, Golfbox og automater er klar til, at medlemmerne kan tage det i brug i det daglige. Den officielle åbning sker først i foråret 2014, når den endelig møblering er på plads.

Det blev en meget vellykket sæsonafslutning, hvor medlemmerne af onsdagsherrernes turneringsudvalg havde gjort et stort stykke arbejde med at servicere de mange spillere med grillpølser og fadøl/vand før puttekonkurrencen som optakt til selve afslutningsturneringen over 18 huller med konkurrence for både hold og inidividuelt.

Greenkeeperne havde sørget for, at Kildebjerg Ry-banen stod velplejet og skarpere end på noget andet tidspunkt i løber af sæsonen. Det forstod spillerne at sætte pris på, og efter en hyggelig dag i Ry, kulminerede afslutningsfesten med buffet og præmieoverrækkelse på sejlturen fra Ry til Silkeborg med Hjejle-båden Mågen.