Bjørn-Vindum

Golfturneringen Made in Denmark kommer til Silkeborg Ry Golfklub

Efter fire år på Himmerland Golf & Spa Resort rykker European Tour-turneringen Made in Denmark til Silkeborg Ry Golfklubs smukke skovbane i Resenbro

Det ligner en eventyrlig slutning på en historisk cirkel, når 2018-udgaven af European Tour-turneringen Made in Denmark skal afvikles på den smukke skovbane i Silkeborg Ry Golfklub efter fire succesrige år på det Lars Larsen-ejede Himmerland Golf & Spa Resort. Turneringen afvikles 30. august til 2. september 2018 på banen i Resenbro.

Rundt regnet 40 år efter, at en lille purk ved navn Thomas Bjørn slog til de første golfbolde på Silkeborg-banen, var det den nu 46-årige nyudnævnte Ryder Cup-kaptajn, der på et pressemøde i barndomsklubben afslørede flytningen af Made in Denmark. Det bliver samtidig den sidste turnering i kvalifikationen til Ryder Cup-holdet, før Thomas Bjørn udtager det europæiske hold til matchen mod USA på Le Golf National i Paris.

”Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har spillet golf i Silkeborg, men at jeg nu skal spille en Europatour-turnering på min egen hjemmebane bliver en helt særlig oplevelse, som jeg glæder mig rigtig meget til. At det samtidig også bliver her i Silkeborg Ry Golfklub, at det Ryder Cup-hold, jeg skal stå i spidsen for, bliver komplet, gør jo bare ugen i 2018 endnu mere speciel,” siger Thomas Bjørn, der suppleres af Flemming Astrup som promotor for Made in Denmark:

”Vi glæder os meget til at komme til Silkeborg Ry Golfklub i 2018. Banen i Silkeborg har altid været kendt som en af Danmarks bedste golfbaner, og klubben har masser af erfaring som vært ved nationale og internationale turneringer, så jeg er sikker på, at vi får endnu en golffest i 2018,” siger Flemming Astrup.

Også i Silkeborg Ry Golfklub er der stolthed over at kunne byde medlemmerne og hele det midtjyske område på en Europatour-turnering – og så tilmed den sidste i kvalifikationen til Ryder Cup med Thomas Bjørn som kaptajn:
”Vi er stolte over at kunne tiltrække en Europatour-event, som først og fremmest er en kæmpe cadeau til vores greenkeeperstab og de hundredevis af frivillige, der igennem årene har været med til at løfte banen og klubben til den høje internationale standard, der gør det muligt at afholde Made in Denmark i Silkeborg. At vi samtidig kan krydre det med muligheden for at hylde vores Ryder Cup-kaptajn Thomas Bjørn på hjemmebane, er vi særlig stolte af,” siger golfmanager i SRG, Mads Faber.