Lionsløb 2

Lions Kildebjerg Ry-løbet 2018 “Run for life”

Lions Club Ry byder igen i år alle velkommen til en aktiv og hyggelig aften rundt i den skønne natur omkring Ry. Løbet foregår torsdag den 16. august 2018. Der løbes på distancerne 3 km, 5 km og 10 km. Flotte, men også udfordrende ruter i vores dejlige natur. Det er ligeledes muligt at gå 3 og 5 km ruterne (WALK).
Igen i år er det gratis at deltage for børn under 18 år. Voksne betaler kr. 50,00 (3 og 5 km) og kr. 75,00 for 10 km.

Tilmeld dig senest tirsdag den 14. august kl. 23.59 via https://www.sportstiming.dk/event/5319

Formål

Udover at pleje din egen sundhed, er du med til at støtte et godt formål. Startgebyret og sponsorindtægterne går til at støtte sociale formål i vores lokalområde.

Start / mål

Målområdet er placeret ved Sansezonen i Kildebjerg Ry (tæt ved Ry Fysioterapi & Sundhedshus).
Målområdet åbner kl. 17.00.
Efter løbet er der gratis frugt samt vand/sodavand.

Det er igen i år muligt at bestille mad i forbindelse med tilmelding til løbet. Enten en pastasalat med kylling eller kartoffelsalat med frikadeller. Begge til en pris på kr. 60,00 incl. en valgfri sodavand eller øl. Hvis du udnytter denne mulighed og forudbestiller mad, er du garanteret en siddeplads i et telt.
Denne madmulighed kan ikke købes på løbsdagen. Her vil det til gengæld være muligt at købe pølser m.m. fra grillen (dog uden garanteret siddeplads i teltet).

Rute / starttider

3 km (se ruten her) start kl. 18.00 (løb og WALK starter samtidig)
5 km (se ruten her) start kl. 18.40 (5 WALK starter kl. 18.00)
10 km (se ruten her) start kl. 18.30

Ruterne vil være markeret med minestrimmel og skilte. Der vil også være officials på ruten. Underlaget er grus og skovstier samt asfalt. 3 kmruten er alene på asfalt stier og således eneste rute som også er egnet til gangbesværede og dem som medbringer barnevogn eller klapvogn.
På WALK ruterne vil der være mulighed for et stop undervejs, hvor der vil blive serveret kaffe og et stykke kage.
På 10 km ruten vil der halvvejs være et depot med vand og saft.

Tidtagning

Tidtagning foretages i samarbejde med SportsTiming. Deltagerne er ansvarlige for at startnummer placeres foran, således det kan læses, når målstregen passeres.

Startnummer

Startnummer kan hentes ved teltene ved Sansezonen i Kildebjerg Ry onsdag den 15. august 2018 mellem kl. 18.00 – 19.00 eller torsdag den 16. august 2018 i målområdet seneste 1/2 time før dit løb.