Lionsløb 2

Lions Kildebjerg Ry motionsløb 2019

Igen i år inviterer Lions Club Ry til motionsløb i Kildebjerg Ry onsdag den 22. maj. Der løbes på distancerne 3 km, 5 km og 10 km. Flotte, men også udfordrende ruter i vores dejlige natur. Det er ligeledes muligt at gå 3 og 5 km ruterne (WALK).

Som noget helt nyt er løbet i år gratis at deltage i. Dette i håb om at mange flere vil deltage og dermed være med til at skabe grundlag for at Lions Club Ry kan støtte gode formål. Du skal dog stadig tilmelde dig her.
Udover at pleje din egen sundhed, er du med til at støtte et godt formål. Sponsorindtægterne går til at støtte sociale formål i lokalområdet.

Start- og målområdet er uændret ved Sansezonen i Kildebjerg Ry. I år er 10 km ruten ændret til at være 2 gange gennemløb af 5 km ruten.

Målområdet åbner kl. 17.00.
Efter løbet er der gratis vand og frugt (sponseret af Dagli’Brugsen Gl. Rye).
Det er igen i år muligt at bestille mad i forbindelse med tilmelding til løbet. Enten en pastasalat med kylling eller kartoffelsalat med frikadeller. Begge til en pris på kr. 60,00 incl. en valgfri sodavand eller øl. Hvis du udnytter denne mulighed og forudbestiller mad, er du garanteret en siddeplads i et telt. Denne mad-mulighed kan ikke købes på løbsdagen. Her vil det til gengæld være muligt at købe pølser m.m. fra grill eller pølsevogn (dog uden garanteret siddeplads).

Starttider

Kl. 18.05 start 10 km løb
Kl. 18.10 start 5 km Walk
Kl. 18.15 start 3 km Walk
Kl. 18.20 start 5 km løb
Kl. 18.25 start 3 km løb

Ruterne vil være markeret med minestrimmel og skilte. Der vil også være officials på ruten. Underlaget er grus- og skovstier samt asfalt. 3 km ruten er alene på asfaltstier og således eneste rute som også er egnet til gangbesværede og dem som medbringer barnevogn eller klapvogn.
På WALK ruterne vil der være mulighed for et stop undervejs, hvor der vil blive serveret kaffe og et lille stykke kage.
På 10 km ruten vil der halvvejs (når målområdet passeres) være et depot med vand og saft.

Tidtagning

Tidtagning foretages i samarbejde med SportsTiming. Deltagerne er ansvarlige for at startnummer placeres foran således det kan læses når målstregen passeres. Der vil ikke være tidtagning på WALK.

Startnummer

Startnummer kan hentes ved Sansezonen på Kildebjerg (i målområdet) tirsdag den 21. maj 2019 mellem kl. 17.00 – 19.00 eller på løbsdagen onsdag den 22. maj 2019 i målområdet seneste 1/2 time før dit løb.