Bålhytten

Midt inde i skoven ved Kildebjerg Ry er der en herlig bålhytte. Det er en stor hytte med bålsted og sheltere til overnatning. Fra hytten er der flot udsigt over området og Knudsø.

Hytten er blevet til i et samarbejde mellem Skov- og Naturstyrelsen, Børnehuset Kildebjerg, Kildebjerg Ry A/S og Danmarks Naturfredningsforening. Projektet støttes aktivt af Grundejerforeningen Kildebjerg Ry, Beboelse Vest.

Bålhytten er til generel og fri afbenyttelse, og kan bookes på hyttens hjemmeside.

Børnene har førsteret

Du bør være opmærksom på at Børnehuset Kildebjerg har brugsretten mellem 09:00 og 15:00 mandag til fredag, helligdage undtaget.
Børnehuset Kildebjerg skal ikke booke i dette tidsrum, og selv om du kan vise en gyldig booking på disse tidspunkter, kan de bede dig om at forlade hytten.

Når du er færdig med at benytte hytten, vil vi bede dig om at efterlade den i lidt bedre stand, end da du overtog den. Du skal selv sørge for at fjerne dit affald!

Regler for brug af Bålhytten finder du her.

Bålhytten
Udsigten over Knudsø fra statsskoven