Lionsløb 2

Rekordstor tilslutning til Lions Kildebjerg Ry-løbet

25 % flere løbere i år lover godt for fremtiden

Torsdag den 18 maj blev det 5. Lions motionsløb for hele familien afholdt i og omkring Kildebjerg Ry. Det gode vejr og den gode sag ” hjælpearbejdet med børn og unge i Ry ” fik 320 løbere ud på en af de 3 ruter på 3 – 5 – 10 km. Det var en klar fremgang i forhold til sidste år med 257 deltagere. ” Vi tror vores placering en torsdag aften sidst i maj er medvirkende til, at vort løb i Lions er blevet en god familieoplevelse, hvor hele familien kan være med ” udtaler Lions præsident Bent Dyrby ”.

24. maj 2018 er Lions igen klar
Der var godt besat i alle løb, og Lions vil torsdag den 24. maj 2018 være klar med et nyt løb samme sted og samme spændende ruter, og har stadig som sit mål, at der skal være 400 deltagere ” udtaler løbskoordinator Kim Bjerre. Lions vil arbejde på, at løbet bliver endnu mere en sund løbetur og et sted, hvor man før og efter løbet hygger sig med mad og musik.

Mere end 50.000 kr. i overskud
Med mere end 80 sponsorer og deltagergebyrerne, vil Lions kunne regne med et overskud på den pæne side af 50.000 kr. til forskellige sociale formål, hvor mindst halvdelen skal gå til det arbejde som gøres i år i Ry med Natteravnene og ”Synlige voksne i Ry”. Lions glæder sig over, at vi kan støtte den flotte frivillige indsats helt fra starten.